Uutiset

MES mukana Veteraanien Kulttuurikatselmuksessa

Kulttuurikatselmuksen toteuttamisessa ovat mukana TUL, Eläkkeensaajien Keskusliitto, Eläkeläiset ry, Suomen Työväen Musiikkiliitto ja Työväen Näyttämöiden Liitto.

EKL:n XXI Liittokous pidetty Turussa

Myyrmäen Eläkkeensaajia kokouksessa edustivat Marja Leppänen ja Aila Luukkonen

Onnenpäivä onnistui sittenkin

EKL on järjestänyt Täyttä Elämää hankkeen puitteissa Onnenpäivä -tapahtumia. Korona on sotkenut asioita niin paljon, että vasta kolmas kerta toden sanoi .........

Minna-nalle matkasi naisleijonien mukana Kanadaan

Myyrmäen Eläkkeensaajat ovat seuranneet naisleijonien vastoinkäymisiä ja menstystä keskimääräistä lähempää. Tämä uutinen valottaa asiaa vähän pidemmältäkin aikaväliltä.

Oppia Ikä Kaikki

Olemme saaneet tervehdyksen Jyväskylän Ikääntyvien Yliopistolta. Se on tämän uutisen sisältönä. Jos herää kiinnostusta osallistua johonkin seminaareihin, niin sen voi tehdä myös ryhmänä yhden koneen ääressä.

Jussi Särkelä uudelle vuosikymmenelle

Yhsistyksen puheenjohtajalle tuli seitsemän vuosikymmentä täyteen.

Tiedote omaishoitajille

Puheenjohtaja Jussi Särkelä kirjoittaa tärkeätä ja ajnkohtaista asiaa omaishoitajille. Juttu tulee esille klikkaamalla otsikkoa.

MES otti digiloikan

MES teki rohkean kokeilun tietotekniikan hyödyntämisessä. On hyvä tavata etänä, kun kokoontumiset eivät ole mahdollisia.

Mikä on huoli-ilmoitus

Huoli-ilmoitus on lain kunnalle asettama velvollisuus, mutta se ei ole kovin hyvin ihmisten tiedossa. Tässä uutisessa MES:n puheenjohtaja Jussi Särkelä kertoo asiasta varsin kattavasti.