Kiinnostaako jäsenyys?

Vaikka et olisikaan vielä jäsen, olet tervetullut tutustumaan yhdistyksemme toimintaan ja tapaamaan yhdistyksemme toimihenkilöitä saapumalla kerhopäivänä Arkkiin.

Tiedot jäseneksi liittymistä varten voit antaa kerhossa tai oheisella lomakkeella. Sähköpostiosoite on netin kautta liityttäessä pakollinen, koska otamme yhteyttä lomakkeen lähettäjään sähköpostilla.

Jäsenmaksu on 20€ vuodessa,  ensimmäinen jäsenmaksu maksetaan kerhossa jäsenasioiden hoitajalle.  Jatkossa sen voi maksaa pankkiin.  Vuonna 2023 jäsenmaksu on mahdollista maksaa myös pankkikortilla. 

Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenyytesi.  Jäsenmaksun maksettuasi saat oikeuden yhdistyksen sekä keskusjärjestömme jäsenetuihin mm. Eläkkeensaaja lehteen.

Täältä löydät tietoa EKL:stä ja jäsenyyden myötä saatavista jäseneduista.

Yhdistyksemme hyväksytyt säännöt perustuvat EKL:n jäsenyhdistyksen mallisääntöihin.

Henkilörekisterilain edellyttämä jäsenrekisterin rekisteriseloste löytyy täältä.

Yhdistyksen Y-tunnus on 2721852-8

Jäsenyyden hoitaminen

Jäsentietojen muutoksesta ilmoitetaan jäsenasioiden hoitajalle sähköpostilla matti.stahl@wippies.fi tai tällä sivustolla olevalla yhteydenottolomakkeella. Ilmoituksia otetaan vastaa myös kerhotapaamisissa.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan jäsenmaksu tulee maksaa huhtikuun loppuun mennessä. Lisäksi edellytämme, että jäsenmaksu on maksettu ennen kuin osallistutaan yhdistyksen tukemille retkille tai matkoille.

Jäsenmaksun voi maksaa kerhossa käteisellä jäsenasioiden hoitajalle tai yhdistyksen pankkitilille. Käteismaksu kuitataan jäsenkorttiin. Pankkiin maksaneet voivat pyytää kuittauksen myöhemmin.

Maksaessasi jäsenmaksua verkkopankin kautta, käytä seuraavia tietoja:

                  
Maksun saaja: Myyrmäen Eläkkeensaajat
määrä: 20€   
pankki: Danske Bank 
tili: FI06 8146 9710 2742 41    
viite: 33611

Jäsenet, joiden jäsenmaksu on maksamatta 30.6, poistetaan jäsenrekisteristä ja heidän jäsenyytensä päättyy.

Jäseneksi liittymislomake

Jos haluat liittyä jäseneksi, täytä alla oleva lomake ja lähetä se.

Sen jälkeen sinun täytyy tavata jäsenasioiden hoitaja, jotta voit maksaa jäsenmaksun ja saat jäsenkortin.

Sukupuoli