Jäsenmaksun maksaminen

Yhdistyksen sääntöjen mukaan jäsenmaksu pitää maksaa huhtikuun loppuun mennessä. Toisaalta edellytämme, että jäsenmaksu on maksettu ennen kuin osallistutaan yhdistyksen tukemille retkille tai matkoille.

Koska yhdistyksessämme ei kerätä jäsenmaksuja laskuttamalla, niin uusi jäsen ei voi maksaa ensimmäistä jäsenmaksuaan netin kautta, vaan se maksetaan kerhossa jäsenasioita hoitavalle henkilölle. Näi kohdataan uusi jäsen henkilökohtaisesti ja saadaan jäsenkortti toimitettua perille..

Ne, joiden jäsenmaksu on maksamatta 31.10, poistetaan jäsenrekisteristä ja heidän jäsenyytensä päättyy.

MES ry/ jäseneksiliittymislomake

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiinnostaako jäsenyys?

Vaikka et olisikaan vielä jäsen, olet tervetullut tutustumaan yhdistyksemme toimintaan ja tapaamaan yhdistyksemme toimihenkilöitä saapumalla kerhopäivänä Arkkiin.

Tiedot jäseneksi liittymistä varten voit antaa kerhossa tai oheisella lomakkeella. Sähköpostiosoite on netin kautta liityttäessä pakpollinen, koska otamme yhteyttä lomakkeen lähettäjään sähköpostilla.

Jäsenmaksu on 20€ vuodessa ja se maksetaan kerhossa jäsenasioiden hoitajalle.

Olet jäsen, kun kerhon hallitus on hyväksynyt jäsenyytesi ja jäsenmaksu on maksettu.

Liittyessäsi jäseneksi, saat jäsenetuja, joista löytyy tietoa tältä EKL:n sivulta

Kun kerhossa toivotetaan uusia jäseniä tervetulleiksi, he saavat halutessaan "kummin", jonka kautta on helpompi saada tietoa toiminnasta ja tutustua toiminnasta vastaaviin (ja muihinkin) henkilöihin.

Yhdistyksemme hyväksytyt säännöt perustuvat EKL:n jäsenyhdistyksen mallisääntöihin.

Henkilörekisterilain edellyttämä jäsenrekisterin rekisteriseloste löytyy täältä.